Cum sa slabesti rapid inainte de nunta

Cum sa slabesti rapid inainte de nunta

Ca orice viitoare mireasă, îți dorești ca totul să fie perfect pentru petrecerea de nuntă, iar corpul tău nu reprezintă o excepție. Cu siguranță îți dorești ca rochia de mireasă să îți vină perfect, iar dacă pentru a atinge acest obiectiv ai nevoie să elimini câteva kilograme în plus, în acest articol vom discuta despre modul în care poți slăbi rapid, dar sănătos pentru marele eveniment.

Înainte de toate, nu recomandăm înfometarea. Organizarea nunții presupune un stres suficient de mare, pentru că sunt foarte multe aspecte pe care le ai de pus la punct. Înfometarea nu va face decât să îți crească nivelul de cortizol (hormonul de stres), îți va intesifica stările de oboseală și îți va afecta chiar și starea emoțională, crescându-ți iritabilitatea. Există modalități mult mai sănătoase, sustenabile și de durată la care poți apela pentru a scăpa de surplusul de kilograme, iar înfometarea nu face parte din lista de opțiuni.

În cele ce urmează, îți vom prezenta recomandările noastre pentru a fi în formă maximă pentru nuntă, iar dacă le vei pune în practică în mod concomitent, cu siguranță vei avea rezultate rapide.

1. Alimentația

Înfometarea nu este o soluție, așa cum am menționat și mai sus, însă deficitul caloric, da. Pentru a arde depozitele de grăsime, ai nevoie să reduci numărul de calorii consumate. Asta nu înseamnă să mănânci alimente nesănătoase și de tip fast-food în cantități mici, ci să consumi alimente sănătoase, cu densitate calorică scăzută (cum ar fi legumele, fructele, cerealele, legumioasele etc.). Acestea nu doar că îți vor da energie, însă, dat fiind faptul că sunt voluminoase, te vor ajuta să te saturi mai repede, iar numărul scăzut de calorii pe care îl au bineînțeles că te vor ajuta să slăbești.

2. Odihna și hidratarea

Știm că auzi peste tot recomandările care fac trimitere la cele 7-8 ore de somn pe noapte și cei doi litri de apă consumați zilnic și că probabil ți se par clișeizate, însă nu au devenit un clișeu fără motiv. Consumul de apă în cantitatea corespunzătoare corpului tău ajută atât la o eliminare mai eficientă a toxinelor depozitate în corp, cât și la eliminarea retenției de apă, care se produce din cauza alimentației nesănătoase, dar și deshidratării. Unde mai pui că rezultatele hidratării se vor vedea și pe tenul tău, care va fi mai luminos.
Este bine știut că odihna nu doar te face să arăți mai bine, însă influențează pozitiv energia și starea emoțională. Dacă ai avut parte de un somn odihnitor este mai puțin probabil să te trezești cu stări de irascibilitate și oboseală. De asemenea, somnul ajută la refacerea celulară și a mușchilor.

3. Mișcarea

Având în vedere că vei fi mai tot timpul pe drumuri în încercarea de a-ți organiza nunta, cel mai probabil nu vei mai avea timp să mergi la sală. Însă acest lucru nu ar trebui să te împiedice să faci mișcare și acasă, atunci când gasești 30 de minute libere.

cel mai bun aparat de vaslit

Pentru rezultate cât mai rapide și eficiente, îți recomandăm să investești într-un aparat de vâslit. Nu îți va fi util doar pentru a slăbi înainte de nuntă, ci și pe termen lung. De ce să achiziționezi cel mai bun aparat de vâslit? Pentru că, spre deosebire de alte aparate fitness care folosesc doar anumite grupe musculare, aparatul de vâslit implică aproape tot corpul (umerii, brațele, picioarele și abdomenul). Astfel, numărul de calorii arse va fi mai mare, ceea ce va duce la o scădere în greutate mai rapidă. Pe www.fitnessday.ro vezi găsi tot timpul anului o gamă variată de aparate de vâslit, la un preț bun.

Distribuie
Idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti de succes, asa cum ti-ai dorit. Ghid plin de inspiratie pentru organizarea nuntii pas cu pas.