Epilarea definitiva – cea mai eficienta dintre metodele de epilare

Aspectul fizic si ingrijirea corporala sunt in zilele noastre foarte importante atat pentru barbati, cat si pentru femei. Ingrijirea aspectului fizic vizeaza inclusiv indepartarea parului nedorit din anumite zone ale corpului. De-a lungul timpului au fost gasite diferite metode pentru a elimina pilozitatea nedorita, insa nu toate aceste metode se dovedesc a fi la fel de eficiente. Insa odata cu progresul tehnologic, folosirea luminii laser a permis gasirea unei metode foarte eficiente pentru indepartarea parului nedorit de la nivelul corpului, si anume epilarea definitiva.

Atunci cand alegi sa apelezi la tratamente de epilare definitiva Bucuresti alegi sa te bucuri de rezultate pe termen lung pentru o piele cat mai fina si cat mai delicata. Iar disconfortul este cu mult mai redus fata de alte metode de epilare.

Ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva?

Prin tratamentele de epilare definitiva discutam despre acele procedee care apeleaza la lumina laser de mare intensitate, cunoscuta ca si IPL sau lumina intens pulsata. Aceasta lumina este captata de melanina firelor de par si este condusa catre radacina firelor de par. Acest proces transforma lumina emisa de aparatul laser in caldura, astfel incat radacina firelor de par este arsa. Prin urmare acele fire de par care au fost supuse tratamentului de epilare definitiva Bucuresti vor cadea in termen de cateva zile de la efectuarea sedintei de tratament cu IPL.

Primele rezultate ale acestor tratamente estetice pot fi remarcate inca de la prima sedinta. Cu alte cuvinte, eficienta acestor tratamente este un foarte buna. Trebuie spus ca durata unui astfel de tratament variaza de la pacient la pacient, in functie de anumiti factori precum grosimea firelor de par, culoarea sau nuanta firelor de par, nuanta tenului sau urmarea indicatiilor oferite de personalul specializat de la centrele de infrumusetare care urmeaza sa aplice tratamentele. Intre fiecare doua sedinte de epilare definitiva se face o pauza de 4 sau 6 saptamani.

In urma tratamentului initial care este cuprins de cele mai multe ori intre 8 si 12 sedinte, este necesar un tratament de intretinere a epilarii definitive.Acest tratament de intretinere se refera la 1-2 sedinte anuale, sedinte care vizeaza acele fire de par care vor aparea ca urmare a regenerarii naturale a organismului uman si care vor conduce la cresterea unor noi foliculi de par, altii decat cei distrusi in cadrul tratamentului initial de epilare definitiva Bucuresti. Oricum ar fi, aceste fire de par vor avea aspectul de puf si vor fi foarte subtiri, fiind astfel usor de indepartat in cadrul tratamentului de intretinere.

Indrazneste si apeleaza la epilarea definitiva

Daca pana in acest moment din varii motive ai ezitat sa apelezi la tratamentele de epilare definitiva, atunci poate ca a venit momentul sa incerci sa te bucuri de eficienta acestor proceduri. Intr-un interval de 8-10 luni de zile vei avea pielea fina si delicata dorita, iar intretinerea acestui aspect al pielii se va face mult mai usor decat prin metodele clasice de epilare.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la tratamente de epilare definitiva Bucuresti intr-un centru de infrumusetare autorizat.

Distribuie