Manichiura de mireasa perfecta

Manichiura de nunta frumoasa si la moda, in 2019 corespunde cu toate tendintele modei mondiale. Principalele tendinte sunt tandretea, ingrijirea si confortul. Acestea sunt principalele elemente ale intregii arte a unghiilor festive.

Manichiura sub dantela
Daca rochia ta este alcatuita din elemente de dantela, atunci acest design este pentru unghiile tale. Ornamentele de culoare alba, vor arata, pe de o parte, foarte usoare si, pe de alta parte, expresive, pentru ca pe fundalul tonului nud, azurul este un accent de atentie. Aceasta manichiura de nunta va sublinia perfect imaginea ta romantica, daca nunta ta are culori pastelate.

Buchet de flori
Pentru ca imaginea ta sa fie luminata, este important sa alegi o compozitie florala in culori stralucitoare.

Ornamente volumetrice sub forma de flori
Pentru manichiura de nunta 2019, sunt folosite nuantele de fuchsie, galben si lavanda. Designul va arata frumos daca este acoperit numai in partea superioara a unghiei, sau opusa acesteia, in partea de jos.

manichiura de mireasa

Sclipici, arta sau Provence
Este real sa folosesti sclipici atunci cand tinuta ta straluceste pe elementele decorative. Apoi, lacul aplicat va arata lucios pe unghiile tale si va fi in mod ideal combinat cu stralucirea elementelor individuale ale tinutei. Un astfel de design va sublinia perfect nunta ta.

Aceasta tendinta la moda a manichiurii de mireasa in 2019, va fi in mod ideal combinata cu imaginea clasica a mirelui, care are o vestimentatie speciala de mire si o tunsoare optimista.

Bilele de flori stralucitoare sunt un detaliu interesant pentru imagine. Diverse modele delicate, pot evidentia stilul francez traditional, Provence.

Inelul
Acest design este unic. In definitiv, fiecare mireasa doreste sa-si evidentieze decorarea ei speciala printr- un inel de nunta. Pentru evidentierea inelului de nunta, manichiura trebuie sa aiba un design excelent, folosind detalii decorative din metal sub forma unor arce din argint sau purpurii pe unul sau mai multe degete.

Distribuie

Write A Comment