manichiura

Fiecare detaliu al tinutei festive de mireasa se imbina armonios in imagine, subliniind solemnitatea acestei zile. Nimic nu ramane fara atentie, inclusiv mainile si unghiile. Pe degetul feminin bland, este purtat un inel de nunta, ce va fi sarutat de mire, si, dupa nunta, o lunga perioada de timp, va fi luat in considerare timp de mai multe generatii in fotografiile din albumul de nunta. Prin urmare, manichiura de nunta a miresei trebuie sa se potriveasca neaparat cu coafura.

De regula, este realizata in tonuri blande si calme. In cazul in care unghiile nu au o taiere clasica, culoarea poate fi galben, si de asemenea, pictate in diverse culori stralucitoare, subliniind usor unicitatea imaginii. Prima regula este puritatea. Mainile bine ingrijite, chiar si fara lac, arata mult mai calde si mai placute decat cele care ascund murdaria sub mai multe straturi de lac. Facand un model de unghii pictate pentru mireasa, nu uita sa urmezi tendintele modei.

Manichiura

Astazi, manichiura franceza si creativa, cu pietre aplicate, este folosita pentru aceasta sarbatoare speciala. In acelasi timp, atentia principala, de regula, se concentreaza asupra degetului inelar. Acest deget inelar, trebuie sa aiba unghia pictata cu modele complicate si paiete. Poti opta pentru o pictura frantuzeasca, in modul cel mai capricios, adaugand flori colorate. Unghiile din cuart de trandafir, aduc un plus de cristale in procesul de pictare. O combinatie de auriu si trandafiriu, este o modalitate perfecta de a adauga putin bling la orice rochie de mireasa.

Aplica flori uscate mici, intr-un luciu nud si chiar pe degete, pentru un aspect de mireasa boho. Bling, dar minimalist, este clar ca aceste unghii sunt castigatoare pentru mireasa. Picteaza-ti mantra de nunta cu un text in stil tatuaj, mic pe fiecare unghie. Designul negativ al spatiului floral, ofera o maniera clasica si in acelasi timp moderna. Tot ceea ce ai nevoie pentru nunta ta,  este o manichiura cu frunze de aur lucioase. In stilul clasic francez, twist, picteaza pe ungia mare un trandafir rosu cu tija si frunze verzi.

Unghiile cu folie irizata, pictate cu un strat transparent clar, adauga un simt subtil al frumusetii. Utilizeaza o pensula uscata pentru a aplica pe varfuri un lac auriu cu efect ombre. Ai nevoie de ceva albastru? O dunga simpla dar stralucitoare pe mijlocul unghiei, este tot ceea ce are nevoie o mireasa. Pentru miresele moderne se poate folosi un lac de culoare latte pe jumatate de unghie, iar cealalta jumatate sa fie lasata naturala.

Distribuie

Write A Comment