machiaj nunta

Cum sa-ti faci singura machiajul pentru nunta

Multe fete decid sa-si faca singure machiajul pentru nunta. Argumentul cel mai puternic in luarea acestei decizii nu este doar optiunea bugetara, ci si o lipsa de incredere in mainile cosmeticienei, precum si a produselor cosmetice pe care aceasta le foloseste. La urma urmei, orice mireasa este inainte de toate femeie, si isi stie cel mai bine toate caracteristicile fetei si ale cosmeticelor pe care le foloseste de obicei. Daca vorbim despre partea tehnica a intrebarii, atunci rolul principal este jucat de pielea bine pregatita, tonul calitativ, machiajul competent, luminos si personal, precum si o conturare frumoasa.

machiajul pentru nunta

Daca esti o iubitoare a  buzelor stralucitoare, nu iti nega acest lucru.  La nunta trebuie sa stralucesti usor. Este mai bine sa nu folosesti o versiune complet mata. In 2018, tendinta pentru un machiaj de nunta este bronzul. Se potriveste tuturor mireselor, indiferent de culoarea pielii sau a ochilor. Accentul auriu in make-up-ul de nunta,  este considerat a fi al mireselor cu ochi albastri. Nuantele delicate de roz sunt clasice pentru o nunta, deoarece arata foarte natural.  Buzele in nuante mate sunt folosite in machiajul de nunta 2018. Optiunea ideala este un ruj mat lichid intr-o nuanta naturala. Ochii stralucitori sunt o solutie excelenta pentru fetele stralucitoare si curajoase. O alta versiune a pleoapelor, este o tenta de magenta.

Make mireasa

Make-up-ul de nunta trebuie sa sublinieze intotdeauna prospetimea si frumusetea fetei. Machiajul de nunta trebuie sa arate foarte armonios cu detaliile componentelor rochiei de mireasa, cum ar fi accesoriile, buchetul de nunta si daca nunta este tematica, cu nuantele tematice. Machiajul de nunta trebuie sa fie facut, astfel incat sa arati frumos in fotografiile de nunta. Trebuie remarcat faptul ca, in diferite momente ale anului,  pentru un machiaj de nunta ai nevoie de diferite produse cosmetice, cu proprietati specifice pentru rezistenta in diferite conditii climate. Cand alegi rujul, trebuie sa tii cont de faptul  ca va trebui sa pupi pe toata lumea, iar rujul in acest caz, trebuie sa fie rezistent.

In categoria machiaj mireasa gasesti si alte sfaturi de ingrijire si frumusete pentru mirese inainte de nunta.

Distribuie

Write A Comment