Cum iti alegi rochia de mireasa daca vei fi însarcinata la nunta

Pentru fiecare femeie, nunta reprezinta un vis implinit iar rochia de mireasa este asemenea unei podoabe. Insa uneori apar surprize placute si este nevoie de o rochie de mireasa speciala. Atunci cand este vorba despre o sarcina, rochia de mireasa trebuie sa fie aleasa cu mare atentie.

Cu ceva vreme in urma, astfel de rochii erau foarte greu de facut pentru a multumi pe toata lumea. Insa, in ultimii ani lucrurile au evoluat foarte mult si se pot face o multime de adaptari. Astfel, exista cate un model pentru fiecare viitoare mamica ce isi doreste sa se casatoreasca.

Inainte de a face achizitia unei rochii de mireasa pentru gravide, trebuie gasite magazinele care ofera astfel de lucruri speciale. Trebuie gasita acea rochie care sa placa si prin culoare si prin aspect. Unele mirese insarcinate isi doresc sa isi evidentieze burtica, altele doresc sa o mascheze. Indiferent de alegere, rochia trebuie sa fie adaptata obligatoriu dupa forma burticii si trebuie sa avantajeze talia.

Rochie Mireasa Gravida

Este indicat sa nu fie adaugate foarte multe accesorii la rochia de mireasa pentru gravide deoarece acestea vor adauga un plus de volum care nu este necesar. Alegerea rochiei trebuie sa fie influentata si de stadiul la care se va afla sarcina in ziua nuntii. Burtica este in continua crestere astfel ca alegerea unei rochii potrivite nu se poate face cu luni inainte ci doar cu cateva zile, cel mai sigur.
Se poate face si la comanda o astfel de imbracaminte speciala dar este nevoie de cineva foarte priceput in croitorie si cu idei inovatoare.

Trebuie un artist care sa scoata in evidenta doar anumite aspecte si sa ofere eleganta tinutei. Indiferent daca se alege o rochie facuta de-a gata sau una la comanda, burtica trebuie sa beneficieze de atentia cuvenita. In functie de ea trebuie sa fie facute toate celelalte.

Rochia de mireasa pentru o viitoare mamica trebuie sa fie eleganta, simpla si sa fie comoda. Burtica trebuie sa se simta bine imbracata astfel si sa nu fie nimic stramt peste ea. De asemenea, pantofii de nunta sunt foarte importanti si ei, pentru ca vor influenta felul in care arata la final rochia. De aceea, la proba pentru rochie trebuie obligatoriu incaltati, pentru a se vedea cum se aranjeaza totul in ansamblu.

Sa fii mamica in curand este o bucurie minunata. Impreuna cu sotul tau, la nunta, poti sa iti arati aceasta stare extraordinara si fericirea. Purtand o rochie care sa inspire mandrie si eleganta, vei fi printesa unei minunate povesti de viata.

Distribuie

Write A Comment