[Ghid] Stiluri de invitatii de nunta, cuvinte si imprimabile gratuite

Fiecare cuplu isi doreste ca nunta sa fie cea mai speciala si memorabila, iar pentru aceasta vin cu idei originale de decoratiuni si accesorii care se aplica invitatiilor de nunta.

Dar, din fericire, varietatea de care ne bucuram astazi ne permite sa imbinam un stil mai natural cu unul mai luxos si sa cream un mix incantator. La fel ca o nunta regala, sunteti responsabil pentru crearea unui eveniment fara cusur care trebuie sa inceapa cu invitatiile de nunta (click) pline de farmec care sa determine tonul pentru restul nuntii.

Nu puteti doar sa alegeti un model si sa comandati in vrac; astfel de evenimente trebuie planificate cu grija si totul trebuie coordonat fara a lasa nimic in afara. Astfel, invitatiile de nunta trebuie sa se potriveasca perfect cu tematica, tinuta de nunta a mirilor, locatia si decorul si trebuie sa existe o legatura puternica intre ele, altfel riscati ca nunta dumneavoastra sa fie considerata fara gust sau stil.

Este bine cunoscut faptul ca metalele pretioase sunt semnul cel mai clar al luxului, asa ca nu trebuie sa le neglijati atunci cand creati invitatiile. Designul ar trebui sa exprime eleganta, iar schema de culori ar trebui sa tipe regalitate.

ANATOMIA INVITATIEI DE NUNTA

Iata o lista cu cele mai importante elemente ale unei invitatii de nunta.

Invitatia

Invitatia dvs. de nunta ar trebui sa contina toate detaliile nuntii. Numele, data si ora si locul si adresa ceremoniei.

Card de primire

Invitatia principala poate deveni prea ocupata cu detalii, dar daca aveti un spatiu separat de check-in, atunci sa stiti ca aceasta este o modalitate buna de a include un mic card care sa arate ora si locul (cu adresa) spatiului de check-in.

Card de raspuns (si plic)

Oaspetii completeaza si trimit prin e-mail un card de raspuns pentru a va anunta daca pot participa la nunta dvs. Asigurati-va ca includeti o data de check-in (de obicei, cu 2-3 saptamani inainte de eveniment), astfel incat oaspetii sa fie anuntati cu privire la raspunsul lor in timp util.

De asemenea, va trebui sa includeti o adresa si un plic stampilat, astfel incat oaspetii sa-si poata trimite cu usurinta cardurile de raspuns.

Harta de directie

Toata lumea are telefoane mobile cu harti in zilele noastre, dar este totusi bine sa dati instructiuni clare despre cum sa le folositi pe harta.

Plic

Acesta este plicul principal care poarta numele oaspetilor si adresa postala, precum si adresa de retur. Caligrafia manuala confera acestor plicuri exterioare un aspect clasic.

Pe langa nuantele tipice aurii si platina, puteti experimenta cu albastru electric si verde smarald. Cu toate acestea, violetul ramane o culoare regala, asa ca nu puteti gresi folosind intreaga sa paleta. Puteti incerca stilul ombre cu el, dar nu uitati de motive.

O invitatie de nunta de lux trebuie sa aiba un design complicat, cu multe detalii subtile. Folosirea tesaturilor scumpe pentru a crea panglici si fundite este o modalitate expresiva de a spune invitatilor dvs. la ce eveniment sunt invitati. Brosele vintage sunt, de asemenea, bijuterii destoinice. Doar asigurati-va ca sunt atragatoare si ca strasurile va vor ajuta.

Faceti o schita mentala a cum doriti sa arate invitatiile, apoi incepeti cautarea. Daca nu gasiti nimic asemanator cu schita dvs., puteti face un desen si il puteti arata celor care se ocupa de tiparirea lor. Nu va multumiti cu nimic mai putin decat ceea ce cere evenimentul dvs.

Imprimabilele de nunta sunt ajutoare grozave pentru planificarea nuntii, am cautat pe internet 16 imprimabile minunate pe care le puteti descarca. Acestea sunt modalitati grozave de a adauga personalitate zilei dvs. si toate sunt gratuite!

Distribuie
Succes Grup
Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai! Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta. O singura companie - multe servicii de business oferite! https://succes-grup.ro/