buchete de mireasa

Buchete de mireasa pentru fiecare anotimp

Floristica, ca si moda, nu se opreste niciodata. Ce buchete de mireasa sunt relevante pentru fiecare anotimp?

Primavara

Natura se trezeste si, impreuna cu ea, infloresc narcise, zambile, muscate si irisi albastri ca cerul. Initial, percepute ca flori de ghivece, ele totusi arata foarte bine in compozitiile florale si te incarca direct cu o stare de spirit datatoare de viata. Desigur, nu trebuie sa uiti de compozitiile clasice de primavara, cum ar fi lalelele, mimoza si liliacul. Primavara, ele sunt deosebit de inmiresmate si de frumoase, atat in ​​accente, cat si in buchete elegante de mireasa.

Vara

Timpul mult asteptat pentru nunti.  Lumina, aerul cald, cu trandafiri in nuantele cele mai delicate, par sa fie create pentru un buchet de mireasa, completand perfect imaginea romantica a acesteia. Ca intotdeauna, trandafirii clasici sunt, de asemenea, relevanti, deoarece ei subliniaza stilul elegant al tinutei. Daca preferi stilul rustic, vara,  ai un spatiu nelimitat pentru imaginatie si creativitate: albastrele, margarete, viorele, Delphinium, Clematis etc. Iubesti vara cu tot ceea ce tine de ea: campuri cu flori, caldura amiezii si racoarea serii. Si nimic nu va da stralucire acestei iubiri, decat florile salbatice in buchetul de mireasa. Pentru un accent subtil sau un detaliu dulce, adauga in  buchet  bujori, Astilbe nobile, dar nu arogant sau banal, ci simplu si delicat.

buchete de mireasa

Toamna

Inceputul toamnei are un farmec deosebit. Momentul in care natura se indeparteaza de verdeata monocroma, in tonuri galbene si burgunde, atunci cand lumina soarelui devine mai moale si natura este plina de culori calde. In aceasta gradina linistita, poti folosi splendoarea florilor de dahlias si asters. Sunt in tonul paletei din jur si creeaza o imagine unica in armonie cu nunta de toamna.  Si, bineinteles, nu uita de flori uscate intr-o bogata paleta de burgunda, portocaliu, maro sau violet care sunt detalii ideale ale buchetului de toamna. Putin dezgolite, decorate cu panglici, verdeata si frunze ingalbenite, acestea vor fi un extraordinar plus,  fata de imaginea miresei in sezonul de toamna.

Iarna

In acest sezon rece,  buchetul miresei este luxuriant si cu o forma nobila, aproape geometrica, cu flori de anemone, care ignora frigul. Pentru a crea o atmosfera calda si confortabila in timpul iernii, buchetele de mireasa sunt impodobite cu bumbac intr-un mod foarte relevant, desi bumbacul nu este legat de acest sezon. De asemenea, relevante pentru buchetele de iarna sunt ramurile de Arborvitae sau brad, care transmit perfect atmosfera de Craciun si Anul Nou.

Distribuie

Write A Comment