Rochii de mireasa frumoase

Rochii de mireasa frumoase pentru ca tu sa ai o nunta de vis

Alegerea unei rochii de mireasa este un mare stres. Cu siguranta ai in viziunea ta o rochie perfecta, asa ca nu trebuie decat sa cauti exact acea rochie care iti poate arata toata personalitatea. Flippingul revistelor si navigarea pe Internet in cautarea inspiratiei si a ideilor este simpla, pentru ca nu esti mereu mireasa, iar fetele nu traverseaza strazile in rochii de mireasa. Prin urmare, asigura-te ca ai stocat lista de link-uri catre site-uri cu colectii de rochii de mireasa si aloca-ti timp timp pentru a le contempla. Daca intalnesti o rochie care iti va cuceri inima, o poti salva pentru a o compara cu alte rochii, dar fiind alese astfel incat sa se potriveasca si cu formatului nuntii.

Stil si imagine

Pentru fiecare format al nuntii, exista un stil de rochie potrivita. Daca stilul evenimentului de nunta nu este inca definit, poti face din rochia ta de mireasa punctul de plecare. In functie de stilul ales, se poate forma tema generala a intregii nunti. Acum este la moda sa faci nunti tematice in spiritul anilor ‘20 sau ‘40, putand alege oricare dintre epocile pe care tu le simti mai aproape de tine, alegand un model pentru moda de atunci. Si dupa aceea, te poti gandi la decor, tratamente si acompaniament muzical. Astfel, oaspetii vor fi incantati de conceptul interesant si de abordarea netriviala a nuntii.

Culoare

Chiar si culoarea rochiei de mireasa este o ocazie pentru reflectie. Exista o multime de nuante calde sau reci, care trebuie sa fie luate in considerare. Chiar si culoarea alba clasica poate fi intr-o nuanta rece sau calda. Gandeste-te: vrei sa arati strict intr-o rochie de culoare fumurie sau argintie, sau vrei sa radiezi bucuria intr-o rochie in nuanta de perle sau crem? Astfel de subtilitati ar putea sa nu fie importante pentru tine in acest moment, insa atunci cand vei vedea fotografiile, iti vei da seama de asta. Prin urmare, acorda o atentie deosebita acestui moment subtil.

Distribuie

Write A Comment