aranjamentele florale pentru nunta

Cum iti alegi aranjamentele florale la nunta

Alegerea culorilor pentru aranjamentele florale la nunta, depind de designul rochiei miresei si de stilul de nunta. Prin urmare, la prima intalnire cu un florar, trebuie sa aduci un esantion din tesatura rochiei de mireasa sau fotografii si de asemenea, o fotografie a locului unde va avea loc ceremonia. Incearca sa descrii toate detaliile cat mai mult posibil. Ce flori trebuie sa alegi pentru a crea o imagine armonioasa si integrala?

aranjamentele florale la nunta

Buchetul de mireasa

Buchetul de mireasa trebuie sa completeze rochia si nu sa concureze cu ea. O rochie de lux, decorata bogat, necesita flori pure si modeste. O rochie modesta, dimpotriva, se poate combina organic chiar si cu un buchet extravagant dotat cu cristale colorate si panglici de matase.

Decorul salii de nunta

Compozitiile florale fac parte integranta din decorul nuntii, multe mirese dorind sa-si decoreze sala de banchet, cu buchete de flori in vaze inalte. Pentru a decora sala de nunta cu flori proaspete, trebuie sa alegi corect plantele, precum si gama de culori. La nunta, compozitiile alb-roz si alb-verde arata bine. Ideal, este aranjamentul floral realizat in acelasi stil cu rochia miresei, buchetul de nunta si floarea de la butoniera mirelui.

aranjamentele florale

Putine flori de nunta sunt asezate intr-un vas cu apa. Prin urmare, principala cerinta pentru florile care decoreaza sala de nunta, este capacitatea de a nu se ofili o lunga perioada de timp. Decoratorii aleg de obicei trandafiri, calla, crizanteme si garoafe. Poti folosi si flori mai ieftine, cum ar fi bujori, lalele, albastrele si chiar musetel. Florile vii sunt completate de verdeata, frunze, ramuri de feriga, thuja. Pentru originalitate, aranjamentele florale pot fi completate cu conuri, pene, pietre si orice alt material. De asemenea, poti face compozitii cu lumanari, panglici, arcuri. Decorurile florale ale salii de nunta, trebuie amplasate astfel incat sa nu interfereze cu oaspetii.

Idei de aranjamente florale si sfaturi pentru mirese inainte de nunta in categoria nunta mea.

Distribuie

Write A Comment