tort de nunta

Idei pentru un tort de nunta sofisticat

Torturile de nunta moderne reprezinta o adevarata capodopera a artei de cofetarie. Mult timp decorul traditional sub forma unui strat de crema alba sau glazura, si pe partea de sus trandafiri luminosi, au reprezentat un tort de nunta. Folosirea noilor tehnologii in proiectarea fiecarui tort de nunta, permite realizarea celor mai neobisnuite fantezii.

Ce ingrediente sunt folosite pentru prepararea unui tort de nunta sofisticat? Blaturile subtiri de biscuiti, suflé sau parfait se armonizeaza perfect cu un strat de crema usoara pe baza de iaurt. Ca ornament, poti alege fructe proaspete. Aceasta combinatie nu este numai uimitor de gustoasa, ci este si saraca in calorii, ceea ce este destul de important pentru un desert.

idei pentru un tort de nunta sofisticat

Torturi de nunta din mastic: idei de decor sofisticat

Masticul de cofetarie este un material plastic special folosit pentru a decora torturile. Cu ajutorul masticului pictat, poti crea o varietate de elemente de decor, cum ar fi flori, picturi, figurine, inscriptii, transformand tortul uneori in compozitii complexe. Masticul este o gelatina realizata din zahar pudra, aditivi alimentari si coloranti naturali comestibili. Combinand toate aceste ingrediente rezulta o compozitie care poate transforma tortul de nunta in decorul principal a mesei festive.

idei tort de nunta

Umplutura este principala evidentiere a oricarui tort, si, a carui alegere corecta depinde de impresia generala a desertului festiv. Desigur, toata lumea are propriile preferinte de gust. Deci, trebuie sa incerci sa alegi cea mai acceptabila optiune, pe care toata lumea o va placea la nunta. Cofetarii ofera torturi de nunta sofisticate, putand lua in considerare cele mai delicioase optiuni de umplere pentru tortul tau de nunta.

Pentru umplutura poti alege fructe proaspete sau fructe de padure, care dau intotdeauna desertului un gust unic de vara. Aceste daruri ale naturii, sunt folosite ca un ingredient pentru prepararea cremelor, si, ca principal ingredient de umplere, denumit suflé de fructe. Tortul de nunta va avea un gust delicios daca va fi umplut cu mousse de capsuni, mure, afine, pentru insiropare, folosind de obicei brandy, lichior etc.

Citeste in categoria torturi de nunta si alte ide pentru tort de nunta, ce au ales alti miri.

Distribuie

Write A Comment