Cum sa te bucuri de o atmosfera de neuitat la petrecerea de nunta?

lifeonmars

Desi nunta trebuie sa fie un eveniment special dedicat cuplului de miri si care sa fie oglinda personalitatii acestora, de foarte multe ori mirii privesc in stanga si-n dreapta pentru a cauta sa satisfaca asteptarile unui numar cat mare de invitati. Pe langa alegerea unui meniu care sa fie pe placul unui numar cat mai mare de invitati prezenti la eveniment, mirii cauta sa ofere o petrecere de nunta la care muzica sa fie cat mai diversificata si pe placul invitatilor care aleg sa fie prezenti la acest eveniment. Insa exista riscul ca prin respectiva alegere sa nu se mai bucure chiar mirii de repertoriul muzical pe care il vor avea la nunta lor. Pentru a multumi cat mai multa lume atunci cand vine vorba despre petrecerea nuntii, dar si pentru satisfactia mirilor, cea mai buna alegere o reprezinta o trupa de cover.

Band nunta

Un astfel de band nunta este garantia unei petreceri reusite pentru orice nunta si pentru orice categorie de invitati ar lua parte la un astfel de eveniment. Motivele care recomanda o trupa de cover pentru petrecerea nuntii sunt foarte diverse si sunt suficient de numeroase.


Primul motiv se refera la faptul ca pe intreaga durata a petrecerii de nunta vor fi interpretate melodii live. In acest fel atmosfera va fi unica si electrizanta cu adevarat. Un al doilea argument pentru care un astfel de band nunta este alegerea ideala a oricarui cuplu de viitori miri in organizarea nuntii se refera la diversitatea repertoriului de care te poti bucura si pe care poti dansa intreaga noapte.

Cu alte cuvinte, o trupa cover poate sa interpreteze in cadrul aceleiasi petreceri atat muzica populara, cat si muzica usoara, atat muzica romaneasca, cat si muzica internationala, atat muzica veche, cat si ultimele hituri. Acest lucru asigura distractia pe toata durata petrecerii si faptul ca ringul de dans va fi mai mereu plin. Pe langa interpretarea melodiilor live o astfel de formatie de nunta va avea grija sa intretina atmosfera si cu diferite spectacole de lumini si de fum greu.

Indiferent de locatia unde urmeaza sa aiba loc evenimentul, o astfel de formatie de nunta este fara niciun dubiu garantia unei petreceri de nunta de neuitat pentru fiecare invitat care alege sa spuna „prezent” la nunta ta. In ultimii ani numarul trupelor de cover este tot mai mare.

Daca vrei sa ai o petrecere de nunta absolut fantastica atunci apeleaza cu incredere la serviciile muzicale ale celor de la Life on Mars. Fondata in anul 2008 de catre Marius Moga si avand aceeasi componenta a formatiei de peste 5 ani de zile, acest band nunta este alcatuita din doua soliste care pun pasiune in fiecare melodie si de alti trei membri care acompanieaza la diferite instrumente vocea minunata a celor doua fete. Solistele trupei, Deea si Loredana, au dat proba talentului lor muzical in cadrul participarii la Vocea Romaniei unde au ajuns pana in faza semifinalelor.

Fiecare melodie a celor de la Life on Mars transmite energie pozitiva si te face sa vibrezi la orice petrecere!

Distribuie
Idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti de succes, asa cum ti-ai dorit. Ghid plin de inspiratie pentru organizarea nuntii pas cu pas.