Cum trebuie sa arate o nunta perfecta

nunta perfecta

Cum trebuie sa arate o nunta perfecta

O nunta perfecta este cel mai important pas in destinul fiecarei fete care isi determina intreaga viata viitoare. Nu e de mirare ca in aceasta zi interesanta totul trebuie sa fie perfect. 

Dar cum sa ai un rezultat irepetabil, o nunta memorabila, frumoasa si solemna? 
Cel mai bine este sa ai un plan clar de actiune care sa te ajute sa nu uiti nimic. La urma urmei, detaliile sunt foarte importante.

Pentru a organiza nunta visurilor tale, trebuie sa faci doar cativa pasi.Pentru o nunta, sunt necesare cel putin doua persoane – mireasa si mirele. Alegerea mirelui trebuie abordata in mod responsabil.

Trebuie sa fie persoana cu care doresti sa traiesti toata viata. Pune-ti cateva intrebari – sunt sigura de asta? Imi place? Sunt gata sa fiu cu el la bucurie si la durere, boala si sanatate?

o nunta perfecta

O nunta perfecta

Desigur, daca nu ar fi asa, cu greu ai decide sa te casatoresti cu el. Deci, daca nu ai indoieli cu privire la alegerea ta, atunci poti continua cu proiectarea celui mai important accesoriu pentru mireasa si anume, rochia.

Atunci cand vorbim despre aspectul mirelui, acesta ar trebui sa se potriveasca perfect cu stilul nuntii si sa fie armonios combinat cu rochia miresei. Desigur, mireasa trebuie sa arate ca o printesa si sa se simta in consecinta. Dar, daca printul arata ca un cersetor, atunci sarbatoarea va fi ruinata si nu mai poti spune ca vei avea o nunta perfecta.

poze nunta

Totul depinde de formatul nuntii, si anume,  daca faci nunta in natura sau acasa, intr-un cerc familial restrans sau invers, atunci codul de imbracaminte este necorespunzator. Dar daca alegerea ta este nunta traditionala, iar mireasa este imbracata intr-o rochie de mireasa, nici mirele nu trebuie sa neglijeze stilul clasic. Stilul elegant, este reprezentat de un costum bine ales si pantofi de marca pentru ca si el sa fie irezistibil, la fel ca tine.

Alege o rochie

Este posibil ca in capul tau sa se fi format de mult ideea rochiei din ziua nuntii tale. Dar, pentru alegerea ei nu trebuie doar sa cauti si sa alegi dupa gustul si preferintele tale, ci in functie de imaginea ta in ansamblu. 

Stilul corect selectat va ajuta la ascunderea tuturor deficientelor, daca exista, si la evidentierea a ceea ce te avantajeaza cel mai mult. Nu uita sa alegi accesorii de nunta la moda – manusi, geanta si voal, deoarece acestea vor completa imaginea.

rochie de mireasa

Selecteaza data si locul nuntii

Atunci cand alegi sala de nunta, trebuie sa urmezi formatul ceremoniei de care ai nevoie. Daca doresti o nunta clasica generoasa intr-o sala decorata, cu oaspetii si cu mersul lui Mendelssohn, merita sa explorezi salile de nunta solemne a diferitelor palate de nunta. 

Compara-le si alege sala de nunta care este cea mai potrivita pentru a avea o nunta perfecta. Iar daca doresti doar o nunta fara prea multa solemnitate si splendoare, alege o sala de nunta bazata pe o locatie convenabila.

Cea mai populara perioada pentru nunti este vara. In aceasta perioada a anului, poti sa faci fotografii frumoase in natura si sa iesi cu oaspetii intr-un loc pitoresc. Dar daca nu iti este frica de necesitatea de a cumpara accesorii suplimentare pentru nunta, cum ar fi o blana, cizme si asa mai departe, atunci nunta in sezonul rece va fi o adevarata poveste de iarna.

Citeste si alte sfaturi pentru mirese inainte de nunta in categoria nunta mea.

Credit foto: mariusniculae.com

Distribuie
Idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti de succes, asa cum ti-ai dorit. Ghid plin de inspiratie pentru organizarea nuntii pas cu pas.