De ce sa alegi o nunta deconectata sau unplugged?

De ce sa alegi o nunta deconectata sau unplugged

 

In epoca tehnologiei iti doresti sa ai o nunta altfel, in care invitatii sa nu stea lipiti de telefon? Adica o nunta deconectata sau cum se spune mai nou, unplugged? Iata cateva motive care te vor convinge cu siguranta sa alegi si tu o astfel de nunta.

O nunta unplugged este pur si simplu o nunta in care invitatii nu isi folosesc telefonul, cel putin in timpul ceremoniei. Termenul de unplugged este cel care vine de la concertele acustice, fara instrumente electrice sau electronice. In zilele noastre, se foloseste termenul de nunta deconectata pentru o nunta fara telefoanele mobile.

Este un detaliu care poate parea banal, anodin, dar care are totusi o mare importanta.

Pentru exclusivitate

Daca nu vrei ca unele poze de la nunta ta sa “scape” pe retelele sociale, nunta unplugged este cea mai buna idee. Pentru unele cupluri, cliseele de la nunta care sunt puse pe retelele sociale, sunt fara importanta, pentru altii insa, Nu. Este crucial deci sa ai exclusivitate in ceea ce priveste pozele de la nunta inainte de a fi dezvaluite tuturor.

Este foarte important deci pentru unele persoane sa petreaca cele mai frumoase momente din viata cu cei dragi, fara ecrane, insa.

Pentru a ramane conectati la clipa prezenta

Atunci cand ai mers la un concert sau la o nunta, cu siguranta ca ai remarcat faptul ca unele persoane stau pe telefon pentru a filma sau a face poze sau din plictiseala uneori. Asta, in loc sa profite de momentul prezent. Si ar fi pacat ca in unele clisee spontane surprinse de un fotograf profesionist ca invitatii sa apara lipiti de telefoanele lor.

Pentru a obtine fotografii si mai incredibile. Uneori, pozele tale pot sa fie stricate sau compromise din cauza tuturror mainilor si telefoanelor intinse inspre tine si partener. Si ar fi mare pacat ca fotograful profesionist sa rateze cele mai frumoase momente din cauza unui invitat care s-a bagat cu telefonul in fata camerei sale.

Pentru a vedea fata invitatilor. O nunta reprezinta cea mai frumoasa ocazie de a partaja cele mai frumoase momente si emotii, unice cu adevarat, alaturi de cei dragi. Si nimic nu se compara cu iubirea, cu bucuria sau cu zambetele lor. Si ar fi pacat ca aceste momente sa fie stricate deoarece sunt mereu cu ochii in telefoane si asa apar si in poze sau si in filmare.

Distribuie
Idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti de succes, asa cum ti-ai dorit. Ghid plin de inspiratie pentru organizarea nuntii pas cu pas.