Exista un moment oportun pentru a cumpara rochia de mireasa?

rochia de mireasa

Rochia de mireasa este visul oricarei femei. Fiecare domnisoara viseaza sa imbrace rochia de mireasa. Desigur, la bratul barbatului pe care l-a visat dintotdeauna. Insa atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei rochii de mireasa pentru nunta, nu fiecare mireasa incepe prin a cauta rochia de mireasa pentru momentul mult asteptat.

In organizarea unei nunti nu este bine sa lasi nimic pe ultima suta de metri pentru a te asigura de faptul ca totul va fi exact asa cum iti doresti. Foarte multe mirese incep sa caute rochia de mireasa inca de cand incep sa se ocupe de organizarea nuntii. Considerand ca mireasa este simbolul nuntii, viitoarele mirese pun foarte mare accent pe gasirea rochiei de mireasa cu multe luni in avans.

Pe de alta parte, exista viitoare mirese care prefera sa inceapa sa caute o rochie de mireasa cu doar cateva luni inainte de nunta. Acestea au in vedere faptul ca o rochie cumparata cu foarte mult timp inainte s-ar putea sa nu le mai vina. Fie ca au slabit mai mult pentru a arata impecabil la nunta, fie ca au mai pus 1-2 kilograme, rochia de mireasa cumparata cu multe luni in avans s-ar putea sa nu mai fie…perfecta. De asemenea, un alt motiv pentru care anumite mirese nu se grabesc sa cumpere rochia de mireasa este dat de faptul ca moda se schimba. Iar pentru o nunta organizata cu 16-24 de luni in avans este foarte posibil sa ratezi un model de rochie de mireasa aflat in trend la momentul nuntii.

Targurile de specialitate

Un alt moment oportun pentru a cumpara rochia de mireasa sunt targurile de specialitate. La astfel de targuri orice viitoare mireasa poate sa gasesca foarte multe modele si brand-uri ale rochiilor de mireasa, dar in acelasi timp si reduceri semnificative de preturi pentru astfel de rochii. Avand in vedere ca o rochie de mireasa nu este chiar ieftina, reducerile pentru anumite rochii de mireasa de la astfel de targuri de nunta pot fi un aspect important pentru a cumpara rochia pentru nunta daca ai gasit-o la un astfel de targ. Ai posibilitatea de proba rochia direct la fata locului si de a stabili eventuale ajustari ulterioare inainte de marele eveniment.

Indiferent de momentul in care alegi sa cumperi rochia de mireasa, trebuie sa fii pe deplin multumita de alegerea facuta si de cum arati imbracata in rochia respectiva.

Distribuie
Idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti de succes, asa cum ti-ai dorit. Ghid plin de inspiratie pentru organizarea nuntii pas cu pas.