Principalele 5 motive care fac din epilarea definitiva alegerea potrivita pentru indepartarea pilozitatii nedorite

Principalele 5 motive care fac din epilarea definitiva alegerea potrivita pentru indepartarea pilozitatii nedorite

Pilozitatea la nivelul corpului este considerata inestetica mai ales in cazul doamnelor si domnisoarelor. In ultimii ani inclusiv barbatii au inceput sa apeleze tot mai frecvent la sedintele de indepartare a parului nedorit de la nivelul anumitor zone ale corpului.

Cu toate ca epilarea este o practica folosita de zeci de ani, trebuie spus ca in ultimul timp tot mai multa lume apeleaza la epilarea definitiva pentru a scapa de pilozitatea nedorita. Daca te intrebi care sunt argumentele care recomanda aceasta abordare pentru a scapa de parul din anumite zone ale corpului, in ceea ce urmeaza vei putea identifica principalele 5 motive pentru care sedintele de epilare definitiva Pitesti sunt cea mai buna alegere.

Disconfort minim

Un prim argument foarte important pentru care epilarea definitiva este cea mai buna alegere se refera la nivelul de disconfort generat de aceasta metoda. Daca epilarea cu ceara este eficienta, dar creeaza un disconfort foarte ridicat, epilarea cu laser are un disconfort minim pentru majoritatea persoanelor care apeleaza la aceste tratamente estetice. In consecinta disconfortul la nivelul pielii este foarte putin inspre deloc resimtit in urma sedintelor de epilare cu lumina intens pulsata (IPL).

Eficienta ridicata

Un al doilea motiv este eficienta foarte ridicata a tratamentelor de epilare definitiva Pitesti. Epilarea cu ceara indeparteaza parul nedorit de la nivelul corpului, dar doar pentru cateva saptamani. Tot la fel, epilarea cu lama indeparteaza pilozitatea nedorita doar pentru cateva zile. In schimb, atunci cand urmezi un tratament complet de epilare cu laser, rezultatele se vor vedea pe termen indelungat. Mai mult, chiar si dupa multe luni de zile eventualele fire de par care vor mai aparea in anumite zone ale corpului vor fi foarte subtiri, aproape insesizabile.

Rezultate pe termen lung

Ajungem si la cel de-al treilea motiv pentru care poti avea in vedere epilarea definitiva pentru a te bucura de pielea fina si delicata pe care ti-o doresti. Iar acest al treilea motiv este reprezentat de rezultatele pe termen lung. Odata ce ai incheiat sedintele tratamentului de epilare laser vei putea sa te bucuri de pielea fina pe care ti-o doresti pentru multe luni de zile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intretii rezultatele obtinute. Pentru acest lucru 1-2 sedinte pe an sunt suficiente, in functie de organismul fiecarei persoane.

Tratament modern

Faptul ca te poti bucura de ultimele inovatii in materie de metode pentru indepartarea parului nedorit de la nivelul corpului reprezinta fara doar si poate un argument important pentru care sa alegi epilarea definitiva. In cadrul saloanelor de infrumusetare sunt folosite echipamente si aparatura de ultima generatie care asigura deopotriva rezultatele dorite, dar si faptul ca nu vor exista efecte adverse asupra pielii.

Economisesti timp si bani

Nu in ultimul rand putem aminti faptul ca tratamentele de epilare definitiva Pitesti aduc o economie de timp si de bani. Mai putine sedinte si cu o frecventa mai redusa inseamna timp economisit pentru alte activitati. In acelasi timp, chiar daca costurile initiale sunt mai mari pentru tratamentul de epilare definitiva, in cateva luni aceste costuri sunt amortizate.

Distribuie