Sfaturi si sugestii in organizarea unei nunti reusite

Sfaturi si sugestii in organizarea unei nunti reusite

Momentul cand un cuplu spune DA in fata Ofiterului Starii Civile este cel mai emotionant. Dar aceasta se intampla la cununia civila . Cununia religioasa la biserica, urmata de nunta reprezinta evenimentele cele mai importante din viata oamenilor. Organizarea unei nunti presupune efort, stres, emotie si un buget mai mare sau mai mic, dupa necesitati. De aceea este bine sa avem in vedere unele sfaturi legate de tema nuntii, de o formatie nunta Bucuresti, de invitati si de multe alte surprize pe care vrem sa le organizam. Asadar, iata cateva sfaturi si sugestii in organizarea unei nunti reusite:

Sfaturi si sugestii in organizarea unei nunti reusite Alege o tematica de nunta agreata de invitati

Din ce in ce mai mult exista in trend nunta cu tematica. Dar cum se poate realiza? Este bine sa alegeti o tematica ce stiti ca ar fi agreata de majoritatea invitatilor. Tematica anilor’20 , tematica rustica sau vintage pot fi cateva exemple. Nu este obligatoriu ca vestimentatia invitatilor sa respecte tematica. Aceasta se poate realiza prin decoruri, muzica si invitatii.

Invitatii sa poata solicita melodii preferate

O problema deosebit de importanta este alegerea formatiei nunta. O formatie nunta Bucuresti pe care as recomanda-o este Grandparty&music. La o nunta invitatii sunt foarte diferiti ca varsta si gusturi. Aceasta formatie nunta Bucuresti are in portofoliu melodii de toate genurile: muzica cover, muzica populara, muzica usoara, muzica de petrecere , manele. Solistii sunt profesionisti si sunt prezenti de la inceputul evenimentului pana la sfarsit. Ei interpreteaza nu numai melodiile pe care le au pe play list, ci si melodii la solicitarea invitatilor. Astfel, angajand o astfel de formatie nunta, oaspetii se vor distra, vor dansa dupa melodiile preferate si se vor simti bine. 

Organizarea unui candy bar special pe placul invitatilor

Intr-un colt al salonului sau unde se desfasoara nunta se poate organiza un candy bar. Acesta poate contine dulciuri de toate felurile, bomboane, mini prajituri. Dar, atentie la compozitie. Daca printre invitati se afla si persoane care au probleme cu dulciurile, atunci puteti sa comandati fructe, prajituri vegane sau pur si simplu dulciuri de casa. In felul acesta, invitatii vor vedea ca v-ati preocupat pentru ei si vor fi incantati. 

Cum sa alegi meniul de nunta

Nunta inseamna petrecere, muzica,formatii de nunta bune, manare si bautura de calitate. Cum putem alege meniul de nunta? Tinand cont de lista invitatilor in primul rand si apoi si gusturile dumneavoastra. Cel mai bine este sa imbinati traditionalul cu modernul . Asta multumeste pe toata lumea. Nu poti obliga pe cineva care nu este obisnuit sa manance fructe de mare, de exemplu. De asemenea, o alta sugestie- daca aveti invitati vegani, comandati un meniu speciali si pentru acestia. Se vor simti incantati. 

Organizarea unei nunti trebuie sa tina cont de cateva aspecte esentiale : tematica, un band nunta Bucuresti profesionista care sa intretina atmosfera pe ringul de dans si un meniu diversificat.     

Distribuie
Idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti de succes, asa cum ti-ai dorit. Ghid plin de inspiratie pentru organizarea nuntii pas cu pas.