Buchetele pentru domnisoarele de onoare trebuie alese si in functie de Buchete Mireasa

Buchetele pentru domnisoarele de onoare trebuie alese si in functie de Buchete Mireasa

Pentru nunta vei avea nevoie, pe langa articole vestimentare speciale pentru evenimentul respectiv sau locatii alese cu grija, si de foarte multe flori si aranjamente florale de calitate. Florile pentru nunta iti vor folosi pentru decorarea salii unde are loc petrecerea de nunta, pentru vizita la nasi, pentru cununia religioasa si civila. Doua aranjamente florale sunt mai importante in ziua cea mare: buchete mireasa si buchetele pentru domnisoarele de onoare, doua buchete care nu au cum sa lipseasca de la niciun eveniment de o asemenea importanta in viata oricarui cuplu.

Buchete domnisoare de onoare

Vedeta nuntii este buchetul de mireasa comandat de la o florarie online cu experienta, cum este si Floraria de Vis, insa trebuie sa acordam o atentie la fel de mare si buchetelor pentru domnisoarele de onoare. Buchetele pentru domnisoarele de onoare ar trebui sa reflecte personalitatea si stilul fiecarei domnisoare care va purta superbele buchete, ele ar fi bine sa fie in ton cu Buchete Mireasa si sa aiba cam acelasi tip de aranjament floral.

La capitolul dimensiuni buchetele pentru domnisoarele de onoare sunt mai mici decat cele pentru mireasa, sunt usor de transportat, usor de tinut in mana si pot fi decorate in functie de gusturile fiecarei domnisoare de onoare. Se va tine cont de faptul ca buchetul pentru domnisoarele de onoare va reflecta stilul intregii nunti si va fi apropiat de tematica evenimentului. Cu alte cuvinte si buchetele pentru domnisoarele de onoare, si Buchete Mireasa vor fi gandite si personalizate in functie de tema generala a nuntii si de ideea de baza folosita la organizarea acesteia. La fel cum se intampla si la buchetul de mireasa, la cele pentru domnisoarele de onoare se va tine cont in special de modelul rochiilor, de cromatica, de elementele pe care le regasim la nivelul designului articolelor vestimentare purtate la eveniment.

Un lucru foarte important pentru buchetele de domnisoare de onoare: toate buchetele trebuie sa semene intre ele si sa ofere impresia de unitate la nivelul intregului grup de domnisoare de onoare. Pe langa acest aspect, un buchet pentru domnisoare de onoare va scoate in evidenta mireasa, va potenta eleganta unor Buchete Mireasa alese cu grija.

De regula alegerea buchetelor se face in acelasi moment, asa ca poti compara foarte simplu toate buchetele si te poti asigura ca vei avea atat culori care se vor regasi in toate buchetele, cat si decoratiuni sau un design deosebit care va fi foarte usor de obtinut cu ajutorul florarilor.

Buchete mireasa ieftine

Daca ai comandat din florariile online cu oferte variate, de exemplu de la Floraria de Vis, buchete de mireasa ieftine este obligatoriu sa ai buchete pentru domnisoare de onoare din aceeasi categorie de pret. Nu putem avea buchete pentru mireasa mai ieftine si buchete de lux pentru domnisoarele de onoare, discrepanta ar fi prea mare si toata atentia s-ar concentra pe domnisoarele de onoare in loc sa fie pe mireasa. Calitatea florilor comandate online este una foarte buna de fiecare data, florile sunt proaspete si e foarte simplu sa le aveti rapid prin curierat propriu, trebuie doar sa le alegeti pe cele care se potrivesc nevoilor si cerintelor unui astfel de eveniment.

Buchetele pentru domnisoarele de onoare se vor alege intotdeauna si in functie de buchetele de mireasa, ne vom raporta la ele pentru a avea un echilibru intre toate buchetele existente la nunta din toate punctele de vedere. Toate caracteristicile lor vor fi comparate cu cele ale buchetelor de mireasa in permanenta, asa ca vom avea nevoie de atentie sporita cand le vom alege pentru ca si ele se afla in centrul atentiei, alaturi de buchetul de mireasa.

Distribuie
Planificarea Nuntii
Idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti de succes, asa cum ti-ai dorit. Ghid plin de inspiratie pentru organizarea nuntii pas cu pas.