Bucura-te de tot ceea ce inseamna trash the dress

Bucura-te de tot ceea ce inseamna trash the dress

Organizarea unui nunti implica foarte multe aspecte pe care trebuie sa le pui la punct pana in cel mai mic detaliu pentru ca totul sa iasa asa cum ti-ai dorit si pentru ca toti invitatii, sau cei mai multi dintre ei, sa plece de la nunta dupa ce s-au distrat pe cinste. Insa pentru miri nunta nu se termina odata cu ultimul invitat care pleaca de la petrecere.

Dupa cateva zile de odihna si relaxare sau dupa perioada din luna de miere poti sa te bucuri de o zi de neuitat alaturi de partenerul tau de viata, cel pe care l-ai ales ca partener pentru tot restul vietii, printr-un eveniment cunoscut ca si trash the dress. Practic acest lucru inseamna ca ambii miri sunt imbracati din nou in mire si mireasa. Insa de aceasta data nu sunt decat mirii si fotograful care organizeaza astfel de sedinte foto trash the dress.

Trash the dress

Daca la nunta mireasa are grija sa nu isi agate rochia sau sa nu o pateze cu diferite elemente din meniul petrecerii de nunta, atunci cand participi la trash the dress tocmai acesta este scopul: sa iti faci praf rochia de mireasa si apoi sa o arunci in mare sau intr-un oricare alt loc unde ti se pare a fi cu adevarat inedit. La fel ca si mireasa, si mirele poate sa umble descult imbracat in costum de mire sau se poate catara in copaci.

Ideea evenimentului trash the dress este joaca pentru cei doi miri odata ce au scapat de stresul si oboseala cu organizarea nuntii, dar si de emotiile din ziua nuntii. Prin organizarea unei zile trash the dress vei putea sa te bucuri de deplina libertate de a fi o printesa alaturi de un print care se joaca intr-un cadru ales de ei. Fie ca alegi o locatie in mijlocul naturii, fie ca alegi un castel parasit, fie ca intotdeauna bicicleta sau motocicleta te-au atras, oricare dintre aceste decoruri pot reprezenta alegerea ideala pentru trash the dress.

Alege un fotograf profesionist specializat in astfel de sedinte foto trash the dress. Sau poti alege sa apelezi tot la fotograful care a facut sedinta foto la nunta. Astfel deja exista o legatura cu fotograful respectiv. Si poti completa albumul foto al nuntii cu alte fotografii deosebite realizate intr-o sedinta foto trash the dress.

Distribuie
Idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti de succes, asa cum ti-ai dorit. Ghid plin de inspiratie pentru organizarea nuntii pas cu pas.