Cele mai frumoase idei pentru decoruri si decoratiuni de nunta

idei pentru decoruri si decoratiuni de nunta

Nunta in sine este un prilej de maxima bucurie insa petrecerea ne da tot timpul o multime de batai de cap. Cu totii vrem ca nunta noastra sa fie una frumoasa, unica, o nunta despre care sa se vorbesca multa vreme de acum inainte, sa fie diferita si extraordinara. Pentru asta este nevoie de mai mult decat un buget nelimitat, este nevoie de o echipa foarte buna de decoratori, de idei fantastice si de creativitate nemarginita.

O idee extraordinara este un ring de dans plin cu flori

Avem nevoie de o podea speciala din sticla rezistenta sub care se poate crea un adevarat paradis din flori. Mirii si toti invitatii vor trai o senzatie de nedescris atunci cand vor pasi in pasi de dans deasupra unui covor din flori. O transformare totala a unei sali de dans care ne face pe noi toti sa iubim nuntile, ceva nou si total diferit.

Drapajul alb pe tavan creaza o atmosfera extrem de eleganta si opulenta intr-un salon iar cel rosu creaza o atmosfera dinamica, dramatica si foarte indrazneata. Dar ce se intampla daca renuntam total la acoperis? Cum ar fi sa vedem stelele stralucind pe cer intr-o minunata seara de vara? Putem avea parte de licarul astrelor daca alegem un cort special care sa permita indepartatea partilor superioare si inlocuirea lor cu cerul liber. In felul acesta nici nu va mai trebui sa scoatem toti invitatii afara pentru focul de artificii; se va putea vedea totul de pe ringul de dans sau chiar de la masa.

S-ar putea sa fiu eu subiectiva dar nu cred ca exista ceva mai romantic, mai elegant si mai frumos decat o ceremonie pe malul marii. Mi se pare de vis sa vad mirii in fata marii cerandu-i parca binecuvantarea si ea ca o mireasa suprema spargandu-si valurile la mal soptind un taininc legamant. Materiale, naturale, vaporoase, flori galbene ca nisipul sau rosii ca inimile inflacarate ale mirilor, toate sunt mangaiate de adierile calde ale vantului.

Pastrand un cadru natural, am vazut cum Jeannie Savage, un renumit wedding planner, a creat o gradina suspendata ducand astfel ideea de nunta in gradina la un total alt nivel. Flori superbe imbraca tavanul si luminile candelabrelor strabat printr-e ele facandu-le sa para si mai vii decat sunt.

Intrarile in restaurante se fac de multa vreme prin arcade de flori, dar aceasta pe care a creat-o Karen Tran, este una cu totul si cu totul speciala. Pare ca face parte din arhitectura, este lata si nu are nici un schelet metallic vizibil. Trandafirii sunt crem si roz pal si impactul pe care il are asupra invitatilor este unul uluitor.

Daca spatiul va permite, si aveti in fata restaurantului o alee cu pomi va sugerez sa ii imbracati in trandafiri albi. In loc de covor rosu folositi unul alb si dealungul covorului impletiti ghirlande late de trandafiri albi. Rezultatul va fi spectaculos si invitatii uimiti de atata frumusete.

Distribuie
Idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti de succes, asa cum ti-ai dorit. Ghid plin de inspiratie pentru organizarea nuntii pas cu pas.