Cum sa ai incredere in tine in ziua cea mare

fotograf de nunta

Cum sa ai incredere in tine in ziua cea mare

Fiecare dintre noii soti, intr-un fel sau altul, se confrunta cu o conditie determinata de psihologi, ca fiind un sindrom inainte de nunta. Se caracterizeaza printr-o emotie irezistibila, cu care se confrunta incredibil de greu. Iata cele mai eficiente metode de combatere a acestui fenomen comun.

Nu te incarca cu toate problemele. Prietenii si rudele vor fi bucurosi sa te ajute si in niciun caz nu trebuie sa te supraincarci. Aseaza-te cu partenerul tau la masa, luati un stilou si o foaie de hartie goala. Traseaza trei coloane si introdu in prima lista problemele, in a doua, termenii si in a treia, persoana responsabila. Trece in revista elementele completate, iar cei care vor ramane in program trebuie sa fie reprezentanti ai generatiei mai in varsta, datorita experientei lor, si care vor putea rezolva problema rapid si eficient.

foto nunta

Rezolva numai acele probleme care sunt planificate pentru aceasta zi. Nu te grabi. Graba provoaca intotdeauna aparitia stresului. Opreste-te si relaxeaza-te, pentru ca toate problemele vor fi rezolvate la timp.

Realizeaza faptul ca motivul pentru neincrederea in tine, sunt de fapt setarile nepotrivite. Asculta-ti gandurile si renunta la cele in care sunt prezente cuvintele „catastrofa”, „nu voi face fata”, „imi este groaza”, “ce ma fac” etc. Astfel de ganduri sunt realiste? In niciun caz. Aceste ganduri de fapt te fac sa nu fii stapan pe picioarele tale si interfereaza cu pregatirea fructuoasa. Iar aceasta combinatie, iti distrugi sistemul nervos.

Imagineaza-ti un rezultat infricosator in culori luminoase. Dupa aceea, adauga elemente chiar mai multe teribile, astfel incat vei vedea ca situatia este de fapt absurda. Absurditatea nu mai este o realitate, de aceea nu poate sa te sperie si sa iti faci griji. Cosmarul tau se transforma in ceva comic, care se va adauga optimismului tau, facandu-te astfel, sa ai incredere in tine in ziua cea mare.

Credit foto: mariusniculae.com

Citeste in categoria nunta mea si alte articole utile pentru tine, sfaturi utile de la alte mirese.

Distribuie
Idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti de succes, asa cum ti-ai dorit. Ghid plin de inspiratie pentru organizarea nuntii pas cu pas.